Alla inlägg den 13 april 2011

Av Lena - 13 april 2011 22:31

...med en väska fylld av konstiga saker.

 

Ja, det är då inte helt vanliga turist-rese-grejer som jag ska fylla min väska denna gång. Nej, nu är det en hoper tomma påskägg (hm, undrar vad M ska göra med dessa, planeras det leta-påskäggsleken med kompisgänget måntro?), korsordstidningar och givetvis en och annan veckotidning också, lite godis, snusdosor till L som inte verkat kunna sluta än, kryddburkar som gurkmeja och grillkrydda....och så lite andra grejer...

 

Hi, hi....jag ska försöka få ner lite egna grejer också i denna röra av jox. Gympaskorna och träningskläderna och så lillkjolen och sandaler förstås. Då sen kameran är nerpackad....ja, då är jag klar för avresa!

Längtar så himla mycket att få träffa tjejerna och få sitt och prata med dem på riktigt och inte bara via skype eller mobil.

 

Kvällen har ägnats åt Sångkraftsövning, nu börjar vi verkligen finputsa på alla tävlings och konsertstycken. Det börjar mer och mer låta som det ska, vi är väl inte riktigt utantill och helt perfekta än men det kommer ,jag lovar!

Kören har fått mail från tävlingorganisationen där vi inbjuds till att sjunga på en konsertkväll under tävlingsveckan,dvs ännu ett tillfälle för oss att visa upp oss och få sjunga för massor av människor. Det är nån riktigt bra ensemble som spelar och temat är filmmusik. Gissa vad vi då ska sjunga? Jo; Finlandia av Jean Sibelius, Requim av Mozart och en massa annat....allt som vi framför har fungerat som filmmusik. Kan bli kul, tror jag!

 

Nej, nu är det dags att kolla in Kvällsöppet med Lennart Ekdahl som skarp ledare. Det ska visst diskuteras stadsekonomi och skolfrågor som vanligt. Sossarnas nya ekonomiske talesman matchas mot Anders Borg....hm, undrar hur det ska gå?

 

I´ll be in touch.....

 

Mortuta

Presentation


Välkommen att dela mina funderingar...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards