Alla inlägg den 28 mars 2013

Av Lena - 28 mars 2013 20:30

 


 


Kort dag idag, solsken och en längtan till påsklov och massor av friskluft. Jag skyndade mig hem från jobbet medan solen ännu värmde i ryggen. För övrigt min första cykeldag för våren, håret fladdrar i vinden...peppad till max för en bra eftermiddag. Maken hade redan ringt och meddelat att han gett sig ut på en långtur över isen med hunden och skate-skidorna. 


Svängde i på gården och fann till min förvåning en totalt utmattad jycke som mottagningskommité. Snabb kontakt med maken gav informationen att nån av de två ( kan vara hunden.....?) hade lite mer fart i skogen och mer bråttom hem...Kenzo var liiite före sin förare, kan man säga.Nåja....det var en glad jycke med lång flåsig tunga tog emot mig på förstukvisten. 

Hm ,av nån anledning var Kenzo inte lika intresserad av min utesväng som han brukar...håller han på att tackla av eller? Njae, knappast....är möjligtvis mer bekväm.

Solglasögonen kom på och jag fick också njuta av skärtorsdagen. Härligt.

Det enda som saknas är faktiskt påskkärringarna....inte en enda i sikte så här långt...och vi som laddat med godis...för en gång skull.

 

Lite matpysselkväll och påskplanering fyllde den tidiga kvällen. Tända ljus, bra musik i högtalarna och avslappnade familjemedlemmar.

  Skrattade gott åt vårt parallellrace med Ipads....en med dagstidningen och en med recepten. Gissa vem som gjorde vad? Tekniken gör stora kliv in i vårt vardagsliv, det är då en sak som är säker.

 

  Nåja, ett glas champagne och ett trevligt middagssamtal kunde kompensera enskildheten vid plattorna...Känslan av helg har varit massiv idag så fredagsmyset är denna vecka förflyttat till torsdag.

Städlångfredagen kommer som sagt ändå imorgon. 

 

Avslutar med en ljuvlig bild på vår kära underbara familj. Andra familjer kanske går till fotografen och tar fina, uppklädda bilder.....Vi tar en skidbild istället!

 

 

 

Puss på er alla i familjen!!

 

 

Mortuta

Presentation


Välkommen att dela mina funderingar...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards