Alla inlägg den 4 januari 2011

Av Lena - 4 januari 2011 18:39

Denna dag har till stor del gått åt till att rusa in och ut i affärer i jakt på saker som verkar ha försvunnit från jordens yta.

Vi har sökt efter en lagom stor och lagom dyr KANDELABER.....hur kan det vara så svårt att hitta en sån som inte kostar 600-2000 kr eller som är så ful att jag inte vill ha in den genom dörren?

Varenda j-la inredning/ljus/krimskrams/you-name-itaffär i vår stad är genomsökt utan resultat. Har varenda människa köpt en sån här grej till jul eller nyår tro?

 

Min idé om dukning till vår stora fest imorgon vacklar något eftersom det bygger på tjusiga ljusstakar....bland annat. Nåja, det är väl bara att tänka om - tänka nytt   

 

Vi letade också grejer som skulle kunna "byggas om/renoveras" till Oscarsstatyetter och fann till sist stora äpplen som ska sprayas i guldglitter. Kan bli skithäftigt tror jag.

 

Röda mattan är fixad, lånar den från Stadshuset och inser att det faktiskt är fullt möjligt att en och annan storhet har trampat på den och det är ju lite fränt....bara tanken...

 

Vin och bubbel och ostar och småplock och sånt är klart, men jag tror faktiskt att jag ska fixa lite mer sånt imorgon, vill inte att det ska bli för lite. Hellre äter vi väl såna rester dagen efter än att det ska vara tomma skålar för tidigt. Själva middagen hjälps vi åt med (gästerna bildar matlag och fixar lite var och en, en modell som jag tycker är trevlig) och det gör att det blir en överaskning för alla åtminstone en del av kvällen.

 

Under alla år som vi gjort detta, vilket kanske är 10 år så har det blivit någon form av underhållning eller lekar. Alla säger att de inte har tid eller fantasi för att göra något men på nåt sätt dyker det ändå alltid upp några tokerier under kvällen. Vi ska vara paparazzis och bartender och filmprisutdelare under kvällen, hoppas våra gäster gillar det.

 

Maken och hunden har varit ute i skidspåret en sväng, det verkar ta på krafterna eftersom båda nu ligger helt utslagna. En i soffan och en i sängen....

Mina skidor är nu också vallade och jag ska försöka hasa ut i spåret imorgon i dagsljus. Jag vägrar göra som maken och åka med pannlampa och hund i lina och dessutom vurpa rätt rejält i mörkret. Nåja, det är inte första gången och knappast sista heller med vansinnesfärder med skidor och hundlina.

 

Avslutar med ett musiktips; vill du lyssna på något vackert och soft så hör då på Jeanette Lindström.....vacker röst och vackra texter.

 

ha de

 

mortuta

 

 

 

Presentation


Välkommen att dela mina funderingar...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards